Erfaringer med Wauw jeg er mig

Turde være MIG og elske mig selv

Det er et fantastisk forløb, som jeg varmt kan anbefale 🌺👍 Frederikke Toft Schou er et smukt og varmt menneske med stor indsigt. ❤
At være med i forløbet har givet mig værktøjer, viden og indsigt til at turde være MIG og elske mig selv. 🙏🕊💫

Eva Agnes Hansen


 

Jeg har endelig fundet troen og håbet

Et fantastisk og magisk forløb for dig, der er klar og modig til at tage på en smuk indre rejse hjem til dig selv.
Du følges med andre smukke og modige kvinder, som har taget samme beslutning som dig. Nemlig at komme hjem til sig selv og finde sin egen indre skattekiste, som har været gemt og blot venter på, at komme frem og ud i lyset.
Under hele forløbet bliver du støttet og vejledt af skønne Frederikke, som med hendes helt unikke menneskelige egenskaber, erfaring og indsigt har udviklet dette forløb.
Forløbet er fyldt med gode øvelser og indsigter som guider og hjælper dig på din rejse og, når du møder udfordringer på din eventyrlige rejse, står Frederikke klar og hepper på dig og støtter dig med gode kærlige råd og vejledning.
Der er noget helt uvurderlig ved, at tage på denne rejse sammen med andre. For selvom vi er på hver vores rejse, så er det så fantastisk og lærerigt, at kunne dele og støtte hinanden i gruppen.
Jeg har selv deltaget på “wauw jeg er mig” i februar 2018 og, da jeg startede, havde jeg en drøm om at komme hjem til mig selv. Leve et autentisk liv i ligeværdighed med andre. Fra det sted, hvor mit hjerte synger af glæde og bidrager til helheden/ verden.
Selvom jeg er et sensitivt menneske, havde jeg specielt udfordringer med at rumme svære følelser såsom skam, ensomhed, vrede, forkerthed…..
Jeg spærrende mig selv, min frihed, energi og lys inde.
Men ved at lade det komme frem i lyset, dele det med Frederikke og de andre skønne kvinder i gruppen har gjort en kæmpe forskel.
Jeg er sjældent bange for de svære følelser og, det giver mig energi og frihed samt følelsen selvomsorg og selvkærlighed, at jeg tør rumme mig selv mere.
Det var også en stor hjælp for mig, at forløbet foregik i en lukket facebook gruppe, hvor jeg kunne skrive, dele kommenterer og lytte til øvelser døgnets 24 timer.
På et tidspunkt i forløbet stødte jeg ind i kraftige blokeringer i mig selv og, jeg følte, at jeg sad fast. Jeg var så heldig, at der var mulighed for at kombinere forløbet med private Journey sessioner ved Frederikke. Dette er det mest smukke, magiske og forløsende jeg har oplevet. Jeg fik hurtigt forløst blokeringerne og, jeg kunne fortsætte videre på min rejse.
Nu er rejsen startet og, jeg er godt på vej.
Efter forløbet i gruppen “wauw jeg er mig” tør jeg mere og mere at være autentiske mig. Jeg har mere tro og tillid til mig selv. Mit lys stråler mere og mere. Jeg har endelig fundet troen og håbet på, at jeg kommer helt hjem til mig selv igen. Der er stadig udfordringer, der skal kastes lys på, men nu tør jeg og bliver kun meget kortvarigt bange, fordi jeg nu kender mig selv bedre, bedre kan omfavne mig selv og har fået gode redskaber til min videre rejse.
Jeg kan kun varmt anbefale både forløbet “wauw jeg er mig” og private sessioner ved Frederikke.
Et skøn og magisk sted på livsrejsen.

Pia Moust AalundErfaringer med Magi-sessioner

Jeg er fuldstændig målløs og helt betaget

Jeg går ind til det en smule skeptisk, men efter to timer har du slået benene væk under mig, og jeg er fuldstændig målløs og samtidig helt betaget af det, du kan. Den ro og varme, du har, giver tryghed til at man læner sig tilbage og lader sig føre igennem alle de lag af følelser, vi ligger inde med. En KÆMPE oplevelse. Tusind tak for en helt igennem fantastisk rejse. Det er ikke sidste gang jeg har prøvet det hos dig. Kan varmt anbefales.

 

Jeanette


 

Man er i meget varme og trygge hænder hos Frederikke

Det var en hård og spændende proces. Jeg blev forbavset over, hvor mange ting, jeg egentlig gik og holdt fast i, som fyldte og tyngede mig meget. Det var også overraskende, hvordan de forskellige problematikker hang sammen. Jeg kunne tydeligt mærke, at det var vigtigt, at det kom ud og blev italesat.
De første dage efter min Magi-session var jeg træt, og et virvar af følelser kørte rundt i min krop. Det var, som om en stor tornado havde lagt sin vej igennem min krop og mit sind, og det tog nogle dage, før støvet lagde sig. Herefter kunne jeg mærke en enorm og dejlig ro. Noget af den vrede, jeg havde båret på, var blevet erstattet med en kærlig og varm følelse.
Her nogle uger efter mærker jeg stadig den ro, og den store klump, som har boet i min hals i lang tid, er væk, og jeg kan nu trække vejret helt ned i lungerne.
Jeg er lige midt i en lidt turbulent periode af mit liv og finder mig selv sidde ved lejrbålet og snakke med mine kære. Jeg bruger det, Frederikke har lært mig, helt uden at tænke over det.
Kort efter min session blev jeg bange for, at jeg var blevet alt for skrøbelig, fordi det føltes som om, at alle mine følelser var stærkere, hvilket er rart, når det er glæde, men ikke så rart, når det er tristhed. Det er nu gået op for mig, at jeg er blevet meget bedre til at mærke og til at forholde mig til tingene her og nu i stedet for at skubbe dem ned, hvor min klump i halsen var, som en lille prop.
Så jeg er ikke mere skrøbelig. Jeg er mere bevidst og mere åben for mine følelser. Hvis du er bange, som jeg var, for at kaste dig ud i det, vil jeg sige, at det skal du ikke være. Man er i meget varme og trygge hænder hos Frederikke. Frederikkes store ro og omsorg vil hjælpe dig roligt på vej.

Maria


 

Blidt, dybt og nænsomt

Jeg vidste intet om Journey, da jeg satte mig tilrette i stolen og vi begyndte. Stille blev jeg guidet ind i mig selv og ned i min krop. Valgte min rejsepartner, og rejsen ind i min krop, i min historie og i mine følelsesmæssige lag begyndte.
Lyt og mærk, følg det der kommer … lidt svært for min tænke-hjerne indimellem … ikke tænke … bare være med det, der er og det, som kom til mig undervejs.
Blidt og dybt, nænsomt … med al den opmuntring og støtte jeg havde brug for undervejs … kom jeg tættere på mig selv og fik arbejdet med en for mig konfliktfyld relation.
Journey – er for mig en rejse i tillid – i tillid til mig selv, i tillid til at jeg har alle svar og i tillid til min rejseleder … og ikke til en bog eller manual.

Maiken


 

Jeg hviler mere i mig selv

Jeg har haft en session med Frederikke, som var meget kompetent og god til at guide mig igennem forskellige faser. I Magi-session blev jeg opmærksom på mine ubevidste værdier. Jeg havde en negativ opfattelse af penge, hvilket var overraskelse for mig. Jeg er blevet bedre til at sætte grænser, hviler mere i mig selv og er blevet mindre perfektionistisk.

“Sommerfuglen”


 

En lettelse og klarhed, jeg ikke har haft i mange år

Jeg var til en Magi-session hos Frederikke dels af nysgerrighed, og dels fordi jeg tænkte, at det måske kunne hjælpe mig med at komme af med en trykken for brystet og dårlig søvn, som jeg har haft i flere år.
Jeg møder op med lidt sommerfugle i maven, men de forsvinder hurtigt, da Frederikke er meget smilende og rolig. Der bliver givet god tid til, at man kan komme til stede i rummet og blive klar til sin rejse, hvor den end vil gå hen.
På selve min rejse, tænkte jeg ikke så meget over, hvor den gik hen. Jeg kom bare helt af mig selv, til steder der betød noget for mig. Det var både rare og mindre rare steder. Men at komme der og efterfølgende møde minderne/menneskerne igen og tilgive, gav en lettelse og en klarhed, som jeg ikke har haft i mange år.
På min rejse fik jeg, fra flere af de steder jeg besøgte, nogle balloner med mig. Det var balloner fyldt med selvværd, selvrespekt, selvkærlighed, kærlighed og tryghed. Ballonerne bruger jeg når jeg kan mærke at uroen eller søvnløsheden sniger sig ind, så tømmer jeg den af ballonerne, jeg føler vil kunne give mig ro. Nogle gange må der tømmes mere end en, men som regel ved jeg, hvilken ballon jeg skal bruge.
Jeg kunne med det samme mærke forskel på den trykken for brystet jeg havde gået med længe, lige som det blev meget lettere at falde i søvn.
Efter kort tid, opdagede jeg også, at det havde en indvirken på min måde at agere på. Jeg er blevet mere tydelig og er ikke mere så let at manipulere med. Min egen menig er blevet betydningsfuld for mig selv og dermed også for andre. Flere personer har påpeget, at jeg har forandret mig, at jeg har en anden udstråling.
I dag snart 3 mdr. efter min journey, kan jeg godt en gang i mellem få lidt trykken for brystet og have lidt svært ved at falde i søvn. Men mine balloner hænger lige over min seng og er altid fyldt af de ting, som jeg har brug for, så dem griber jeg fat i, fylder lungerne med selvværd, selvrespekt, selvkærlighed, kærlighed, tryghed og falder hurtigt i søvn.
Det er helt sikkert, at min Magi-session har hjulpet mig til et bedre liv for mig, og dermed også dem, der står mig nær.

Anette


 

En vidunderlig rejse

Tak for en vidunderlig rejse. Jeg er så glad for, at jeg har prøvet en Magi-session. Din støtte og din opmuntrende og beroligende måde at snakke på, fik mig til at slappe helt af. Du er den helt rigtige at tage på indre rejse med.

Maria

 

 

 

 

frederikke@yourmagicworld.dk